Fantastiska brudklänningar vi fått låna från Mori Lee. Finns nu att prova i butiken under tiden: 20/1--5/2. Se några av dem på bild nedan.

Om Fest och Bröllopspalatset

Fest & Bröllopspalatset som ligger i den lilla bruksorten Degerfors, Örebro län är en av Sveriges största bröllopsbutiker där Du hitta vackra kläder för brud & brudgum och brudföljen. Här finns även Bal & Fest klänningar, smokingar och kostymer till studentbalen och andra högtider. Uthyrning av frackar, jaquetter, smoking och kostymer till våra herrar.

Vi har också ett urval av brudskor & accessoarer av alla de slag. Lokalen mäter hela 800 m2 och här finns ALLT Du kan tänkas behöva för festen/balen/bröllopet. Vi har samarbete med en syatelje som gör alla de ändringar som iband kan behövas för att den klänning eller herrplagg du köpt hos oss ska passa perfekt. 

Under fliken "Nyheter" hittar du uppdateringar om Fest & Bröllopspalatset.

Vi ger våra kunder personlig service, delar med Oss av Vår kunskap och Vi älskar det Vi gör !

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS ! <3

Provklänning från Mori lee 2401

Provklänning Mori Lee

Brudklänning Mori Lee

ADORE

Mori Lee

Mori Lee

Modeca "Hester"

Mori Lee 6892

Modeca

Sweetheart 11064

Mori Lee 3302

Bianco Evento "Medusa"

Nya klänningar från Bianco Evento

Bianco Evento "Margaret"

Bianco Evento "Perla"

Bianco Evento "Calva"

Herrkläder från Cavaliere

Fest- och balklänningar från Party Line

Mori Lee

Besöksinformation.

P.g.a det fortsatta pandemiläget begränsar vi antalet besökande i butiken. Det är med omsorg om våra kunder och personal. Vi har begränsat antalet medföljande, till t.ex provning av brudklänning, till 3 st, alltså totalt 4 med bruden. Vi öppnar upp för drop in på vardagar. På lördagar kommer vi att ha fortsatt tidsbokning vid alla provningar. Ber också våra kunder vänligen men bestämt att utebli från besök vid förkylningssymptom eller om man har en närstående hemma med dessa symptom. Om vi hjälps åt att följa alla rekommendationer som nu finns, så hoppas vi att allt ska återgå till det normala igen. Vi försöker på alla sätt det är möjligt, i dessa tider, att bistå er som kunder för att ni ska få den service som ni förväntar er av oss. Vi ber alla våra kunder använda munskydd, till skydd för er själva och andra.

Öppnar upp igen 11/1 2022 med ordinarie öppettider: Tisdag-fredag 12-18 lördag 10-14.

Vi hoppas om förståelse för våra beslut i dessa svåra tider som tyvärr drabbar oss alla på något vis. Ring oss på telefon 0586-44244 för mer information om läget och tidsbokningar.

MVH

Fest & Bröllopspalatset

Provklänning Mori Lee

Provklänning från Mori Lee

Fantastiska brudklänningar från Mori Lee nu i butiken.

Nyheter från "ADORE" Justin Alexander

Nyinkomna klänningar från Mori Lee till bal-fest och som brudtärna. Vilken stil vill du ha? Vilken färg, då klänningarna finns i många färger? 

Balklänningarna från Mori Lee

Vackra brudklänningar från Mori Lee och Sweetheart

Mori Lee 5773

Mori Lee 5769 "Rhetta"

Nyheter från Herve Paris

Taragon Herve Paris

Tende Herve Paris

Tartane Herve Paris

Sweetheart 11065

Modeca

 

I butiken finner du klänningar från Mori Lee, Justin Alexander, ADORE, Lilian West, Sweetheart, Modeca, Bianco Evento, Herve Paris, Victoria & Vincent, Party Line, m. fl. Där finns allt för det lilla bröllopet, såväl det stora.

 Fantastiska klänningar från MODECA "Bloom"

Mori Lee

Bal- och tärnklänningar från Mori Lee

      Försäljningsvillkor

 

  • Inget öppet köp på betalda klänningar eller andra varor i butiken eller bytesrätt. Ingen återbetalning på handpenning, 50% av den totala orden, vid erlagd beställning. REA varor betalas tillfullo vid köpetillfället.
  • Vid uthämtning av din vara slutbetalas hela orden.
  • Vid reklamation kontaktas butiken via mejl eller telefon. Du själv står för returportot och ansvarar för produkten/produkterna tills dess att vi mottagit dom. Vi tar ej emot returer via postförskott.
  • När vi mottagit din retur kommer vi att återbetala dig så snart som möjligt såvida produkten inte blivit skadad eller är i försämrat skick. Återbetalningen sker om möjligt på samma sätt som ordern betalades.
  • Ångerrätten gäller INTE klänningar på rea, som är justerade, ändrade exempelvis brudklänningar med påsydd lång ärm eller efter 8 dagar.
  • Ändringar och justeringar hos vår sömmerska tillkommer.
  • Övriga frågor hanteras via telefon eller mejl. Betalning sker via Kort eller Bankgiro / Swish, ej American Express.  
     

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.